2M-C Management en Communicatie

About_us_diagonal

2M-C is opgericht door Marie-Claire van Maagdenburg in 2008. En het heeft zich de afgelopen elf jaar bewezen als een zelfstandig, gefocust management en communicatiebureau. Verzorgd, en met de charmante stijl die kenmerkend is voor haar opdrachtgever. Bereikbaar en betrokken. Management zoals het ooit bedoeld is.

Marie-Claire heeft een achtergrond in de mediawereld, waarbij ze onder andere jarenlange ervaring heeft opgedaan bij Endemol. In die jaren heeft ze een breed netwerk aan opdrachtgevers en cliënten opgebouwd.

Sinds begin 2017 wordt 2M-C Management versterkt door Marleen Schreuders. Marleen heeft haar opleiding hotel& Event Management afgerond aan de TIO Hogeschool in Utrecht. Haar passie om de belangen van de talenten zo goed als mogelijk te behartigen komt volledig tot zijn recht. ‘’Iedere dag is anders en dat maakt het nou juist zo leuk’’

Door bewust te kiezen voor een slanke vorm, richt 2M-C zich met nadruk op een intensieve en proactieve begeleiding van haar cliënten. Deze dienstverlening strekt zich uit van artiestenmanagement tot het geven van advies over pers en pr activiteiten.

2M-C Als professionele dienstverlening, persoonlijk moet blijven.

2M-C Management maakt actief deel uit van de Nederlandse Agenten Associatie (NAA).